Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر بهنام بهنوش معاون درمان بیمارستان بهارلو با اشاره به اینکه چند روزی است که در وضعیت تقریبا ثابت کرونا قرار گرفته‌ایم، گفت: از این رو هنوز در پیک پنجم قرار داریم و حتی می‌توان گفت در مرکز ما حدودا ۵ درصد مراجعین نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش یافته است؛ ولی این روند کاهشی شیب بسیار کمی دارد و نمی‌توان گفت از پیک پنجم عبور کرده‌ایم ولی حدود یک هفته است که میزان مراجعین ثابت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدودا ۱۲۰ تا ۱۴۰ مراجعه جدید روزانه داریم که از این تعداد حدود ۲۵ نفر بستری می‌شوند.

وی تاکید کرد: بخش عمده‌ای از مراجعین هم در بخش بستری موقت هستند که روزانه دارو دریافت می‌کنند و مرخص می‌شوند. واگیرداری و سرعت پیشرفت بیماری در نوع دلتای کرونا بیشتر است و می‌توان گفت اگر یک نفر در یک خانه بیمار شود، سایر اعضای خانه هم مبتلا خواهند شد. درحالی که اگر در پیک‌های قبلی با سایر جهش‌ها فرد بیمار در یک اتاق ایزوله می‌شد این امکان وجود داشت که بقیه بیمار نشوند.

بهنوش گفت: بعضا بیمارانی را می‌بینیم که سرعت پیشرفت بیماری در آنها بالا است؛ مثلا امروز در سی‌تی اسکن درگیری ریه ۳۰ درصد نشان داده می‌شود و دو روز بعد درگیری ریه به ۷۰ درصد می‌رسد.

وی درباره پیش بینی از شرایط بیماری در روزهای آتی، اظهار کرد: با توجه به سفرهای صورت گرفته در مدت اخیر و تجمعات شکل گرفته این احتمال وجود دارد که وارد پیک ششم بیماری هم شویم. بخصوص حالا که خطر جهش لامبدا هم در نزدیکی ما است. البته امیدواریم پیک ششم فعلا رخ ندهد. چون پرسنل درمانی ما واقعا خسته هستند و نیاز به استراحت دارند.

بهنوش با اشاره به سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در کشور، تصریح کرد: با افزایش واکسیناسیون احتمال بروز پیک بعدی به تاخیر می‌افتد. موردی که الان شاهد هستیم کاهش سن درگیری افراد با کرونا است که این نشان دهنده تاثیر واکسیناسیون در سنین بالا است.

وی درخصوص بازگشایی مدارس نیز اظهار کرد: کشورهایی که از نظر زمانی متفاوت هستند و بازگشایی مدارس را آغاز کردند تا حدودی درحال مشاهده اپیدمی در کودکان هستند و به نظرم تصمیم‌گیری برای بازگشایی حضوری مدارس زود است و باید صبر کنیم واکسیناسیون بیشتر گسترش یابد.

معاون درمان بیمارستان بهارلو، تاکید کرد: آنچه که مسلم است این است که تجمعاتی که پیش از شیوع کرونا برقرار بود الان نمی‌تواند صورت گیرد؛ زیرا عملا در تجمعات رعایت پروتکل‌ها امکان پذیر نیست؛ البته در حد محدود قضیه متفاوت است؛ اما به عنوان مثال آن جمعیت زیادی که هرسال برای راهپیمایی اربعین می‌رفتند به نظر نمی‌رسد امسال این امکان وجود داشته باشد.

بهنوش درباره دارو، درمان و تجهیزات در بیمارستان بهارلو، گفت: خوشبختانه فعلا مشکلی در این زمینه نداریم و تنها مشکل ما کمبود تخت بود که این مشکل الان با ترخیصِ مدیریت شده، کمتر شده است ولی تعداد مراجعات بالا سبب شد تا تقریبا دو ماه به شدت برای کمبود تخت اذیت شویم.

با رعایت پروتکل‌ها کادر درمان را درک کنیم

معاون درمان بیمارستان بهارلو با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌ها در کشور تاکید کرد: عدم رعایت پروتکل‌ها علاوه بر آنکه سلامت خود مردم را به خطر می‌اندازد سبب خستگی بیشتر کادر درمان می‌شود. پرسنل ICU ما ۱۸ ماه است که با سخت‌ترین پوشش‌ها و لباس‌ها در حال کار هستند و باید آنها را هم درک کنیم.

بهنوش گفت: این درست نیست که هنوز هم در خیابان و فروشگاه و ... برخی ماسک نمی‌زنند. مردم بدانند جوان ۲۲ ساله در بیمارستان بستری شد و ظرف چند ساعت فوت کرد. این عدم رعایت‌ها واقعا ناراحت کننده است.

وی گفت: کرونا برای همه ما وجود دارد و فقط کافی است اندکی سهل انگاری کنیم تا گرفتار شویم. هرچقدر هم دارو و تجهیزات فراهم باشد اما واکنش بدن افراد در برابر ویروس متفاوت است و معلوم نیست اگر کسی مبتلا شد، چه اتفاقی برایش خواهد افتاد.

کد خبر 625894 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران بیمارستان بهارلو رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند